Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Ett Lärande Väsby-dagen

All skolpersonal bjuds in till en kickoff inför skolstarten. Onsdag 16 augusti arrangeras Ett Lärande Väsby-dagen i Messingen.

Skoleleverna i Upplands Väsby har förbättrat sina resultat och en av anledningarna är det unika samarbetet mellan förskolor, grundskolor och gymnasier, oavsett huvudman. Det är tack vare ett bra arbete från rektorer, pedagoger, lärare och övrig personal i skolan.

Dagen arrangeras vid två tidpunkter och Gustav Fridolin (MP), utbildningsministern, möter skolpersonalen från grundskolan och gymnasierna.

I förskolans program kommer Ann S Philgren, PhD och forskningsledare på Ignite Research, och ger en temperaturmätare på utvecklings- och forskningsläget.

Petter, artist, författare och föreläsare, gör en hyllning till språket och berättar om vägen från att knappt kunna skriva sitt namn till att ha skrivandet som yrke.

En av programpunkterna är en sammanfattning av det tre år långa kommunövergripande kvalitetsutvecklingsprojektet inom skolan, Ett Lärande Väsby.

Sidansvarig: Astrid Täfvander
Senast uppdaterad 08 augusti 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster