Gå på skattjakt i Väsby

Väsbykartan är namnet på Upplands Väsby kommuns interaktiva webbkarta. Vi har gömt tre skattkistor i kartan, hittar du alla tre så kan du vinna fina priser!
Skattkista
Idag lanseras nya Väsbykartan, en digital karta över Väsby med information om kommunal service och turistinformation. Här hittar du bland annat alla förskolor, detaljplaner, trafikfarliga skolvägar, återvinningsstationer, grillplatser, upplevelsestråket och naturinventering.

Instruktioner
  Vi har gömt tre skattkistor i kartan som du kan hitta om du klickar dig runt och letar i de olika lagren. När du hittat en skattkista tar du dig till den fysiska platsen där skattkistan ligger, där hittar du en skylt, ta en bild på den skylten.
  När du hittat alla tre skyltar i skattjakten laddar du upp bilderna på facebook.com/upplandsvasby.

Pris
De tre första som laddar upp bilder på de tre skyltarna vinner ett presentkort på Ica Maxi värde 500kr och fribiljetter till Lek & bus Infra för fem personer. Alla som laddar upp bilder på de tre skyltarna senast 19 november vinner tröstpriser.

Länk till kartan
Här hittar du Väsbykartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast uppdaterad 04 november 2013