Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Uppleva och göra

Här finns det mycket att se och uppleva, både för dig som gör dagsbesök och för dig som stannar i flera dagar. Bor du i kommunen finns många smultronställen runt knuten.
 
I Upplands Väsby finns ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen.
 
Här kan du bl.a. vandra någon av vandringslederna, titta på runstenar och andra fornlämningar, besök friluftsmuséet Gunnes gård, paddla kanot i Mälaren, titta på konst i Väsby konsthall och följa upplevelsestråket - 12 unika platser i Upplands Väsby.

Programblad - Kultur och Fritid

Varje månad ges ett programblad ut med information kultur- och fritidsaktiviteter och evenemang i Upplands Väsby kommun.

Här kan du ladda ner programbladet för novemberPDF

Programbladet ges ut mellan den 15-20:e varje månad för kommande månads aktiviteter. Föreningar som vill ha med aktiviteter i programbladet kan kontakta erik.hjelmfors@upplandsvasby.se för mer information.

Sidansvarig: Maria Röstberg
Senast uppdaterad 19 oktober 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster