Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Trygghet i Upplands Väsby

Att Upplands Väsby ska vara en trygg kommun är högt prioriterat. Därför höll vi en trygghetscharette under fem dagar från morgon till kväll där Väsbybor och alla som arbetar i kommunen kunde uttrycka sin åsikt om tryggheten i kommunen.

Det fanns många olika sätt att uttrycka sin åsikt bland annat fylla i en enkät, utse trygga och otrygga platser utifrån bilder på den offentliga miljön eller prata med en tjänsteman på plats. Över 400 personer deltog i charetten och gav ett bra underlag till trygghetsåtgärder. Gångtunnlar och dålig belysning är det mest otrygghetsskapande i Upplands Väsby. Därför har vi inlett ett rutsningsarbete med gångtunnlar och tagit fram ett belysningsprogram som vi arbetar efter för att göra Upplands Väsby till en trygg kommun. Läs mer om Charetten i rapporten till höger.

Ett av charettemomenten
Sidansvarig: Thomas L Thunblom
Senast uppdaterad 26 juli 2012

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster