Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Kulturhuset Messingen

Besökare till Öppet hus dialogen

Vid två tillfällen bjöd kommunen in till dialog i Messingen kring innehållet i det nya kulturhuset. Det första mötet bestod av ett Öppet hus där kommunrepresentanter fanns tillgängliga för att ta del av Väsbybornas åsikter under en hel dag. Det andra mötet var i form av en Workshop, som är en mer uttalad form av dialogmöte. Dagarna var välbesökta och resulterade i många förslag om vad vi ska fylla kulturhuset Messingen med.

Biograf, teaterscen, konsthall och café var de mest efterfrågade aktiviteterna som efterfrågades av Väsbybor. Detta följdes tätt av ett utrymme för ungdomar där man kan spela playstation, biljard, pingis med mera. Många föreningsrepresentanter var på plats och uttryckte behov av lokaler för bland annat matlagningskurser, bridge och dans. Läs mer om alla spännande förslag som Väsbybor bidrog med under dialogen i rapporten till höger.

Sidansvarig: Thomas L Thunblom
Senast uppdaterad 19 april 2016

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster