Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Om Dialogmöten

Alla som bor i Väsby ska ha möjlighet att ge synpunkter på tankar och idéer om kommunens framtida utveckling. Dialogmötena ger dig som medborgare chans att vara med och påverka allt ifrån planeringen av nya bostäder, till hur vi ska arbeta för att höja resultaten i skolan.

Dialogen genomförs i olika former anpassade utifrån det aktuella ämnet som berörs. Några exempel på metoder vi hittills har använt är: "Open Space", workshops, charette och "kvällsfika med samtal". Varje dialogform analyseras och utvärderas i efterhand, för att vi kontinuerligt ska kunna vidareutveckla de olika metoderna.
 
Dialogmötena är ett utmärkt tillfälle för dig att få svar på dina personliga funderingar gällande olika planeringsfrågor. På plats finns alltid kommunens handläggare och representanter från de olika verksamheterna. Samtalen äger oftast rum i ett tidigt skede i beslutsprocessen. Det innebär att vi kan vidareutveckla våra idéer utifrån era synpunkter.

Du kan läsa om de olika dialogmöten här till vänster och till höger finns det återkopplingar till de dialogmöten som har varit.
 
Var med och påverka Väsbys framtid
du också!

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
PDF dialogmöte infoblad - Vision.pdf 306.3 kB  2013-10-14 12.31
PDF dialogmöte infoblad - Väsby Sjöstad.pdf 334.9 kB  2013-10-14 12.31
Sidansvarig: Thomas L Thunblom
Senast uppdaterad 01 juli 2015

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster