Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Näringslivsdag i Väsby

Onsdagen den 23 oktober ordnades Näringslivsdagen av Upplands Väsby promotion med föreläsningar och företagarmässa.  
Näringslivsdagen, som arrangeras årligen av UVP, är en del i arbetet med att skapa ett bra klimat för företagande i Väsby. Bengt Pålsson, näringslivsstrateg på Upplands Väsby kommun berättar att det är ett mycket bra tillfälle för företag att mötas och utbyta kontaktuppgifter för framtida affärer samtidigt som det är en bra plats att föra livliga diskussioner om samhällsutveckling.

Under förmiddagen kunde besökarna lyssna på föreläsningar och under eftermiddagen kunde deltagarna dessutom besöka företagsmässan där ett trettiotal Väsbyföretag ställde ut.
 
– Det var många intressanta och informativa föreläsningar att del av och egentligen finns det bara en sak att önska, fler borde ta chansen till att ta del av denna givande mötesplats — företag, kommuntjänstemän och politiker så vi ses nästa år, avslutar Bengt Pålsson.

 

Näringslivsdagen 2013

Upplands Väsby kommuns monter på näringslivsdagen

Sidansvarig: Anders Wink
Senast uppdaterad 25 oktober 2013

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster