Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Leverantör av välfärdtjänster

Som leverantör av välfärdstjänster i Väsby är du en våra samarbetspartner. Det finns många olika leverantörer inom kommunen, i såväl kommunal som extern regi. För att på bästa sätt möta upp kundens behov tillsammans med en bra kvalitet, arbetar vi i en tät dialog med alla våra samarbetspartners.

Välfärdsområdet i Väsby styrs utifrån kundvalsmodellen, vilket innebär att kundens fria val styr utbudet och efterfrågan. Till välfärdstjänsterna räknas omsorgsverksamheter, pedagogiska verksamheter, kultur -och fritid samt familjerätten.

Kundvalskontoret är beställare av dessa tjänster och har i  uppgift är att  ge Väsbyborna valmöjligheter och tillgång till bästa möjliga kvalitet inom de kommunalt finansierade välfärdsområdena.

För att underlätta för dig som vill bli eller redan är leverantör inom några av våra välfärdstjänster, har vi samlat information och underlag på ett ställe.

Vad krävs för att bli leverantör?
Då ansökningsprocessen är olika inom respektive välfärdsområde hittar du information hur du går till väga under varje område. Läs mer under "Starta och driva verksamhet"

Är du redan leverantör inom välfärdssektorn i Väsby?
Som en av våra samarbetspartners kan du på ett enkelt sätt ta del av information som är relevant för att vi gemensamt ska nå bästa kvalitet till kund. Ta del av mer information under "Godkänd leverantör av välfärdstjänster".

Väsby Jämföraren

Väsby Jämföraren är ett verktyg som gör det möjligt att jämföra olika verksamhetsutförare.  Inom förskola och skola kan du jämföra utifrån föräldrars prioriterade frågor, Skolverkets statistik och kundundersökning.

Läs mer om Väsby jämförarenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Ann-Sofie Crona
Senast uppdaterad 30 september 2015

Kontaktinformation

Stockholm – The Capital of Scandinavia

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster