Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Näringsliv och arbete

I Väsby arbetar näringslivet och kommunen tillsammans för att skapa ett av landets bästa företagsklimat  så att företagen som väljer att etablera sig här trivs och utvecklas. Därmed skapas fler arbetstillfällen lokalt, vilket underlättar för dig som invånare att hitta ett arbete i den egna kommunen. Samtidigt är Väsby en del av Stockholmsregionen och har därmed  tillgång till en stor arbetsmarknad på pendelavstånd.

För dig som funderar på att starta eget företag kan du via samarbetet med NyföretagarCentrum få stöd och goda råd inför starten.

Företagslots och kontaktcenter

Har du frågor om regler och hur dessa ska uppfyllas och var du ska vända dig med olika ansökningar hör du av dig till Väsby Direkt som hjälper dig vidare. Det gäller även om du vill komma kontakt med ansvariga personer inom exempelvis byggande, servieringstillstånd och miljö- och hälsoskydd. 

Sidansvarig: Anders Wink
Senast uppdaterad 16 februari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster