Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Jämställdhetskartan

Jämställdhetskartan

Upplands Väsby kommun är som första kommun i Stockholms län ansluten till Jämställdhetskartan.

Jämställdhetskartan är en digital karta med interaktiva funktioner och könsuppdelad statistik för kommunal, privat och ideell sektor.  Verktyget har tagits fram av WINNET Västra Götalands med projektstöd från Tillväxtverket.

Jämställdhetskartan vänder sig till allmänheten, företagare, beslutfattare, politiker, samhällsplanerare med flera och är ett verktyg för att kunna bedöma, jämföra och analysera hur jämställd kommunen är inom den privata, offentliga och ideella sektorn.

Jämställdhetskartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du klicka dig fram bland statistisk som presenteras på ett lättillgängligt sätt.
Observera att det kan uppstå problem att nå kartan i vissa versioner av Internet explorer och att du kan behöva testa en annan webbläsare.

För en djupare analys av Upplands Väsbys resultat avseende jämställdheten kan du läsa rapporterna i den relaterade informationen till höger.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 27 februari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster