Väsbykartan

Ny unik karta i Upplands Väsby kommun

Nu har Väsbykartan lanserats i Upplands Väsby kommun. Den som använder sig av kartan kan själv välja vilka lager, alltså vilken information, som ska visas.
"Väsbykartan är gratis och med den kan man när som helst hitta information om kommunen"- säger Helena Nyman, GIS-samordnare i Upplands Väsby kommun.

Till skillnad från andra kartor som man kan hitta på Internet så kan man på Väsbykartan hitta kommunspecifik information, till exempel för att hitta återvinningsstationer och detaljplaner.
Den som använder kartan kan även skapa ett konto på sajten för att spara ner egen information som man är intresserad av på Väsbykartan.

Väsbykartan är under utveckling och kommer med tiden att uppdateras med ny information.

Här hittar du Väsbykartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 27 maj 2011