Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Innovationspriset

Innovationspriset vill uppmärksamma något som förbättrat kvaliteten, ökat effektiviteten, bidragit till en hållbar utveckling eller gjort arbetet enklare. Allt i syftet att öka nyttan för Väsbyborna. Det kan vara ett nytt arbetssätt, ny metod, nya former för dialog eller andra innovativa lösningar.

Alla kommunalt finansierade utförare är välkomna att skicka in förslag. Belöningen kan ges till en enskild medarbetare, chef eller delar av organisationen. Pengarna kan användas i verksamhetens förbättringsarbete t.ex. kompetensutveckling eller studieresor.

Fyll i mallen under ansökan till innovationspriset senast den 30 september. Det finns mer information där hur ansökan går till men det är inte krångligt!

För att sprida idéer och goda exempel trycktes en broschyr upp 2014 med en sammanfattning av alla ansökningar. Fortsättningsvis görs en digital sammanställning som finns att hitta i relaterad information till höger.

Kommunledningskontoret utser vinnare via en tillsatt jury. Priset delas ut i samband med utdelningen av kommunens kvalitetsutmärkelse.

Vid frågor kontakta:
Åsa Berglund, tel. 590 975 49
e-post: asa.berglund@upplandsvasby.se

Sidansvarig: Åsa Berglund
Senast uppdaterad 09 januari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster