Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Ansök om kvalitetsutmärkelsen

Alla kommunalt finansierade verksamheter är välkomna att delta och vinnare är den verksamhet som har nått långt i sitt kvalitetsarbete. Syftet är att uppmärksamma, belöna och lyfta fram goda exempel där kontinuerligt förbättringsarbetet lett till ökad kvalitet för Väsbyborna.

Examinatorer, både kommunala och privata, har antagit det spännande och utmanande uppdraget att examinera deltagande verksamheter. Deras arbete stödjer kvalitetsutvecklingen framåt i Väsby. Genom sitt engagemang och sin kunskap kan de inspirera den egna arbetsplatsen och hjälpa till att sprida goda exempel. 

Vinnaren får förutom ära och uppmärksamhet en prischeck på 10.000 kronor/medarbetare högst 200.000 kronor som kan användas till att utveckla verksamheten vidare. Pengarna verksamheten får ska användas till kvalitets- och kompetensutveckling i verksamheten. För att en tävling ska genomföras måste minst tre kompletta ansökningar komma in.

Ansökan till kvalitetsutmärkelsen hittar du i den relaterade informationen.

För mer information kontakta
Åsa Berglund,  kvalitetsstrateg
telefon 08-590 975 49
e-post: asa.berglund@upplandsvasby.se

Sidansvarig: Åsa Berglund
Senast uppdaterad 19 februari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster