Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Kartor och geografisk information

Upplands Väsby kommun erbjuder flera olika typer av karttjänster, alla med olika informationsinnehåll och funktioner. Karttjänsterna öppnas i nya fönster genom att klicka på en av bilderna nedan, eller en av länkarna längst ner på sidan.

Öppna Väsbykartan

Väsbykartan är en interaktiv/sökbar kommunkarta som innehåller mycket av kommunens egen geografiska information. Här finns information om skolor, äldreboende, grillplatser, valdistrikt, mm. Det går även att se hur Upplands Väsby såg ut 1952 resp. 1982. Väsbykartan utökas med mer information successivt.

Öppna Tätortskartan

Tätortskartan i Stockholms län är interaktiv länskarta. Här går det att söka på gatunamn och adressnummer i hela länet samt på fastighetsbeteckning i Stockholms stad. Det är också möjligt att söka på namn på pendeltåg- och tunnelbanestationer.
Kartan är ett samarbete mellan kommunerna i Stockholms län.

Öppna Snedbilder

Snedbilder är en karttjänst där flygbilder tagna i ungefär 45 graders vinkel visas. Som användare kan du välja från vilket väderstreck du vill titta på den aktuella platsen.

Observera att kartinformationen endast får användas för privat bruk.
Sidansvarig: Roland Edbom
Senast uppdaterad 03 januari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster